ÇANAKKALE / ÇAN - Osman Caneri İlkokulu

Nis

İlçemizde düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İlkokullar arası futbol turnuvasına katıldık.

Nis

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek yarışmasında okulumuz 2/A sınıfı öğrencimiz Zeynep Kayaalp'in  hazırladığı eser 1. seçilerek yarışmaya gönderilmiştir. Öğrencimize ve rehberlik yapan öğretmenimiz İsmail Tekdemir'e  teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programımız

Mrt

Bozguç Ana Sınıfımızda öğrencilerimiz rakamları öğreniyor.  Hem eğlenen hem de öğrenen öğrencilerimiz etkinlikler yaparak birinci sınıfa hazırlanıyor.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla ilçemiz genelinde yarışma düzenledi. Şiir yazma yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Eymen Güngör 3. Oldu. Öğrencilerimizi ve yarışmaya katılan diğer öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

Bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşı'mızın kabulü ve İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u okulumuzda öğrencilerimiz ile birlikte andık. Okulumuzda yapılan programda İstiklal Marşı'mızı güzel okuma yarışması düzenledik. Okul birincilerimizi tebrik eder tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü ve M.Akif ERSOY'u Anma etkinlikleri kapsamında 3/A sınıfı öğrencilerimiz İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını ezbere okudu. 3/A sınıfı öğrencilerimize İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudukları için başarı belgesi verdik. Öğrencilerimizi tebrik eder; sınıf öğretmenlerine de vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Anasınıfı öğrencilerimiz parmak baskı ve eşleştirme çalışması yaparak hem eğlendiler hem de kişisel gelişim aktiviteleri yaptılar. Birlikte beceri oyunları oynayan miniklerimiz gün sonuna mutlu bir anı bıraktılar.

Şbt

6 Şubat depreminin üzerinden bir yıl geçse de acılarımız ilk günkü gibi yoğun. Bir yıl önce bugün hayatını kaybeden vatandaşlarımız anısına okulumuzda saygı duruşunda bulunarak onları andık. Böylesi bir felaketin tekrar yaşanmaması dileğiyle...

Ock

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi ''  Ocak Ayı Etkinlikleri  "Dede Korkut Hikaye Yazma Yarışması"  ''Hatırlatmaca Oyunu''

Ock

Okulumuz 3/A Sınıfı öğrencileri ve Öğretmenimiz Bilgen Odacı rehberliğinde  maddenin hallerini incelemek üzere 'Sıcak Çikolata' deneyi yaptılar. Bu güzel çalışma ile öğrenciler maddenın tüm durumlarını görerek,yaşayarak ,inceleyerek kavradılar.

Ock

1. Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerinin son gününde okulumuz 3/A sınıfı öğrencileri Sosyal Sorumluluk Saatinde  sınıf temizliği yaptılar.Bu anlamlı etkinlikten dolayı  öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

1. Dönem sonu faaliyet haftası etkinliklerinin son gününde kardeş okulumuz Özer İlkokulu ile Çan İlçe Halk Kütüphanesine gezi düzenledik.Etkinlikler kapsamında Troya Kültür Merkezinde öğrencilerimize sinema gösterimi yaptık. Osman Çaneri Ortaokulu ve Özer Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvası ile etkinliklerimizi tamamladık.Etkinliklerde emeği geçen  öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize , Morris Tiyatro Sanat Topluluğuna ve   okulumuza her türlü desteği sağlayan Çan Belediyesi  ne teşekkür ederiz.

Ock

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "En İyi Narkotik Polisi Anne" projesi kapsamında okulumuz velilerine ve personeline eğitim verildi.

"En İyi Narkotik Polisi Anne" Projesinin  amacı; Uyuşturucu kullanımı, bağımlılığı, aile içi iletişim, Çocuk /ergen iletişimi, bağımlılık sorununda çözüm yolları ve önerileri gibi konularda anne ve anne adaylarının bilinçlendirilmesi ve farkındalıklarının arttırılmasıdır.

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI'' 3. GÜN ETKİNLİKLERİ